Αναζήτηση  
 
 
Αρχική
ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ
Μονάδες - Τμήματα
Συμβουλευτικός Σταθμός Λάρισας
Συμβουλευτικός Σταθμός Τρικάλων
Θεραπευτική Κοινότητα
Κέντρο Κοινωνικής Επανένταξης
Κέντρο Οικογενειακής Υποστήριξης
Εναλλακτικό Σχολείο Ενηλίκων
Τμήμα Έρευνας
Κώδ. Δεοντολογίας
"Μνήμης Ναός"
ΕΧΙΤ Περιοδικό
Το περιοδικό μας
Τεύχη περιοδικού
Βιβλιοθήκη
Η βιβλιοθήκη μας
Τίτλοι βιβλιοθήκης
Σύλλογος Γονέων
Φωτογραφίες
Νέα-Ανακοινώσεις
Σύνδεσμοι
 
Νέα - Ανακοινώσεις: Αναλυτικά
 
10/06/2014 Συναυλία του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ με τις Ελένη Τσαλιγοπούλου & Μελίνα Κανά.


Το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ συνεχίζει τις φετινές του εκδηλώσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών μουσικά και με δύναμη. "Η δύναμη ν' αλλάζεις" είναι το μήνυμα της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών. Οι άνθρωποι έχουν τη δύναμη να αλλάζουν σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκονται. Μια ευκαιρία χρειάζονται. Το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ είναι εδώ και δίνει αυτήν την ευκαιρία σε όσους την χρειάζονται, σε χρήστες ναρκωτικών ουσιών και στις οικογένειές τους.

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Μελίνα Κανά θα μεταφέρουν μουσικά το μήνυμα του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, την Τετάρτη 11 Ιουνίου και ώρα 09.30 μ.μ. στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ.

Δύο από τις πιο σημαντικές τραγουδίστριες της γενιάς τους, η Ελένη και η Μελίνα βρίσκονται μετά από χρόνια πάλι μαζί σε μια παράσταση με τα πιο αγαπημένα τους τραγούδια πειράζοντάς τα, ευγενικά αλλά με άποψη και αισθητική.

Σας περιμένουμε όλους εκεί για να ταξιδέψουμε με τις φωνές της Ελένης και της Μελίνας, με τραγούδια των σημαντικότερων τραγουδοποιών και συνθετών, που αγάπησαν αλλά δεν δισκογράφησαν ποτέ, τραγούδια κρυμμένα αλλά και αγαπημένα τους από τα παλιά. Τραγούδια της Σμύρνης, ρεμπέτικα, λαϊκά, τραγούδια της παράδοσης που παρουσιάζονται με μία υπέροχη μπάντα που πειραματίζεται συνεχώς με νέους ήχους και τρόπους τα τελευταία 3 χρόνια:

  • Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου - κιθάρες, μαντολίνο
  • Βαγγέλης Καλαμάρας - τύμπανα
  • Αριστείδης Χατζησταύρου - κιθάρες
  • Χάρης Κελλάρης - κοντραμπάσο  &
  • συμμετοχή έκπληξη ο αγαπημένος Δημήτρης Μυστακίδης στο μπουζούκι, τζουρά, λαούτο, κιθάρα.

Σας περιμένουμε όλους εκεί για να απαντήσουμε σε όσους δεν πιστεύουν, σε όσους αμφισβητούν, σε όσους είναι ακόμη εγκλωβισμένοι στον κόσμο των εξαρτήσεων, στη φυλακή, στο δρόμο, στο περιθώριο, ότι έχουν τη δύναμη ν' αλλάξουν, αρκεί να το θελήσουν.

Η συναυλία που διοργανώνεται από το Σύλλογο Οικογένειας & Φίλων του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ & ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ, στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του κοινού για το θέμα των εξαρτήσεων, στην υποστήριξη του έργου του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ και αποτελεί πια θεσμό πολιτιστικής προσφοράς στην πόλη της Λάρισας.

Τιμή εισιτηρίου: 10,00 €

Προπώληση εισιτηρίων: Βιβλιοπωλεία "ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ", "ΓΝΩΣΗ" & "PROSPERUS".


 
Άλλες μονάδες
του ΚΕΘΕΑ
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2010 ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ - All Rights Reserved
Created by ItBiz