Αναζήτηση  
 
 
Αρχική
ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ
Μονάδες - Τμήματα
Συμβουλευτικός Σταθμός Λάρισας
Συμβουλευτικός Σταθμός Τρικάλων
Θεραπευτική Κοινότητα
Κέντρο Κοινωνικής Επανένταξης
Κέντρο Οικογενειακής Υποστήριξης
Εναλλακτικό Σχολείο Ενηλίκων
Τμήμα Έρευνας
Κώδ. Δεοντολογίας
"Μνήμης Ναός"
ΕΧΙΤ Περιοδικό
Το περιοδικό μας
Τεύχη περιοδικού
Βιβλιοθήκη
Η βιβλιοθήκη μας
Τίτλοι βιβλιοθήκης
Σύλλογος Γονέων
Φωτογραφίες
Νέα-Ανακοινώσεις
Σύνδεσμοι
 
Νέα - Ανακοινώσεις: Αναλυτικά
 
08/05/2014 Λήξη του τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5 που διοργάνωσε το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ.


Το τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5 "Γκολ για την απεξάρτηση" που διοργανώθηκε από το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ σε συνεργασία με φορείς και ομάδες εργαζομένων της πόλης έληξε χθες με νικητή την ποδοσφαιρική ομάδα του Ομίλου ALFA WOOD. Ο μικρός και ο μεγάλος τελικός του τουρνουά διεξήχθησαν στις καινούριες αθλητικές εγκαταστάσεις του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ.

Πιο συγκεκριμένα, στις 6.00 το απόγευμα διεξήχθη ο μικρός τελικός μεταξύ των ομάδων των Παλαίμαχων της ΑΕΛ και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας "ΚΟΥΜΑΣ", με σκορ 5-3 υπέρ της ομάδας των Παλαίμαχων της ΑΕΛ.

Στις 7.00 το απόγευμα διεξήχθη ο μεγάλος τελικός μεταξύ των ομάδων του Ομίλου ALFA WOOD και της ΠΥΛ (Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας), με σκορ 5-3 υπέρ της ομάδας του Ομίλου ALFA WOOD.

Τους αγώνες διηύθυναν οι διαιτητές του Συνδέσμου Ποδοσφαίρου Νομού Λάρισας, κ.κ. Δήμητρα Τσακνάκη & Φλοριάν Ντίνου, τους οποίους το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ ευχαριστεί ιδιαίτερα.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες επίσης στους ιατρούς κ.κ. Χρήστο Γουλόπουλο & Ασπασία Πλιάτσικα για την παρουσία και την υποστήριξή τους στους αγώνες.

Μετά το τέλος των αγώνων οι ομάδες που κατέλαβαν την 2η, 3η & 4η θέση παρέλαβαν αναμνηστικές πλακέτες, ενώ η ομάδα του Ομίλου ALFA WOOD πανηγύρισε τη νίκη της παραλαμβάνοντας το Κύπελλο του τουρνουά. Σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά δόθηκαν αναμνηστικά που κατασκευάστηκαν από την Ομάδα Εικαστικών του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ με τη βοήθεια του εικαστικού, κ. Αστέρη Δημητρίου.

Οι εκπρόσωποι του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ ευχαρίστησαν όλες τις ομάδες για τη συμπαράστασή τους στο ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ και την υποδειγματική συμμετοχή τους στο τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5. Από την πλευρά τους οι συμμετέχοντες ευχαρίστησαν το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ για τη διοργάνωση και το κάλεσμα, δηλώνοντας για άλλη μία φορά  την αμέριστη συμπαράστασή τους σε αυτήν την πρωτοβουλία και στο έργο του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ.

Το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ ευχαριστεί για την ευγενική τους χορηγία, τους κ.κ. Δημήτριο Μπουχλαριώτη και Νικόλαο Βλαχόπουλο, καθώς και τον Chef κ. Λευτέρη Κουτσιμανή για την πολύτιμη βοήθειά του στην παρασκευή των εξαιρετικών εδεσμάτων του μπουφέ που ετοίμασαν τα μέλη της Θεραπευτικής Κοινότητας ΕΞΟΔΟΣ για όλους τους παρευρισκόμενους.


 
Άλλες μονάδες
του ΚΕΘΕΑ
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2010 ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ - All Rights Reserved
Created by ItBiz