Αναζήτηση  
 
 
Αρχική
ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ
Μονάδες - Τμήματα
Συμβουλευτικός Σταθμός Λάρισας
Συμβουλευτικός Σταθμός Τρικάλων
Θεραπευτική Κοινότητα
Κέντρο Κοινωνικής Επανένταξης
Κέντρο Οικογενειακής Υποστήριξης
Εναλλακτικό Σχολείο Ενηλίκων
Τμήμα Έρευνας
Κώδ. Δεοντολογίας
"Μνήμης Ναός"
ΕΧΙΤ Περιοδικό
Το περιοδικό μας
Τεύχη περιοδικού
Βιβλιοθήκη
Η βιβλιοθήκη μας
Τίτλοι βιβλιοθήκης
Σύλλογος Γονέων
Φωτογραφίες
Νέα-Ανακοινώσεις
Σύνδεσμοι
 
Νέα - Ανακοινώσεις: Αναλυτικά
 
26/09/2014 ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ: "Καθαρίζουμε ότι αφήσαμε πίσω μας στις παραλίες".


Με το μήνυμα: "Καθαρίζουμε ότι αφήσαμε πίσω μας στις παραλίες", τα μέλη και το προσωπικό του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, πραγματοποίησαν εθελοντικό καθαρισμό του λιμένα Αγιοκάμπου και της γύρω ακτής, την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014.

Ο καθαρισμός στον Αγιόκαμπο Λάρισας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εκστρατείας Εθελοντικού Καθαρισμού Ακτών που υλοποιεί για 23η χρονιά στην Ελλάδα η Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος - HELMEPA.

Οι εθελοντές κατέγραψαν το είδος και την ποσότητα των απορριμμάτων που συλλέχθηκαν, συγκεντρώνοντας πολύτιμα στοιχεία για την κατανόηση και αντιμετώπιση του σοβαρού αυτού προβλήματος ρύπανσης. Η δράση αυτή ήταν μια πρωτοβουλία με συμβολικό χαρακτήρα, αφιερωμένη στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για την ανάγκη διατήρησης των ακτών και των θαλασσών μας καθαρών. Τα στοιχεία που καταγράφηκαν στάλθηκαν στην Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος - HELMEPA.

Κι επειδή ο κόπος ανταμείβεται ... η παρέμβαση ολοκληρώθηκε με φθινοπωρινό μπάνιο στην καθαρή θάλασσα του Αγιοκάμπου και μπάρμπεκιου.

Το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ ευχαριστεί την HELMEPA για τις οδηγίες οργάνωσης της δράσης και την αποστολή υλικού και τον Δήμο Αγιάς για την αμέριστη υποστήριξή του.

Τέλος, ευχαριστεί θερμά για τη φιλοξενία τους, το Καφέ "Μπλε Κύμα" και το Καφέ "Spitaki".


 
Άλλες μονάδες
του ΚΕΘΕΑ
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2010 ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ - All Rights Reserved
Created by ItBiz